Palvelut

Kanta-asiakasohjelma

On monta hyvää syytä liittyä Olarin apteekin kanta-asiakkaaksi: tuntuvat alennukset ja kanta-asiakkaille maksuton reseptien uusimispalvelu. Se on helppoakin – ja tietenkin maksutonta. Kurvaa Kuunkierrokselle, täytä liittymislomake ja homma on valmis!

Alennukset

Kun taulukon kertymä täyttyy, kanta-asiakas saa seuraavalla käyntikerrallaan ostokertymän oikeuttaman alennuksen valitsemastaan itsehoitotuotteesta.

Ostot / vuosi Alennus
50 – 100 € 1 %
101 – 200 € 2 %
201 – 300 € 3 %
301 – 500 € 4 %
Enemmän kuin 500 € 5 %

 

Muista, että Kela-kortti on kanta-asiakaskorttisi!

Kun näytät kassalla Kela-korttiasi tai muuta henkilökorttia, ostot tallentuvat kanta-asiakasrekisteriin ja näin kartuttavat ostokertymää. Ostojen kirjaaminen rekisteriin ei ole jälkikäteen mahdollista.

Reseptien uusiminen

Voit uusia paperiset ja sähköiset reseptit vaivattomasti apteekissamme. Sähköisen reseptin uusiminen on meillä maksuton palvelu.

Huolehdithan reseptiesi uusimisesta hyvissä ajoin, jotta lääkehoitosi ei keskeydy.

Lääkejätteiden palautus

Tuo käyttämättä jääneet ja vanhentuneet lääkkeesi apteekkiin, ja me huolehdimme niiden asianmukaisesta hävityksestä. Palauta lääkejätteet näin:

  • elohopeakuumemittarit erillään muusta lääkejätteestä (särkyneenä tiiviissä paketissa)
  • tabletit ja kapselit tiiviissä, läpinäkyvässä muovipussissa
  • nestemäiset lääkkeet omissa pakkauksissaan
  • jodipitoiset lääkkeet (mm. Jodix-tabletit ja Betadine-tuotteet) läpinäkyvässä muovipussissa
  • ruiskut ja neulat pakattuna kannellisiin muovi- tai lasiastioihin.

Annosjakelupalvelu

Annosjakelupalvelussa säännöllisesti käyttämäsi lääkkeet jaellaan sinulle kahden viikon erissä. Palvelusta hyötyvät erityisesti ne, joilla on käytössään pitkäaikaislääkityksiä tai useita lääkkeitä.

Annosjakelupalvelu vähentää lääkehävikkiä ja tuo sinulle kustannussäästöjä, sillä maksat vain itsellesi toimitetuista lääkepusseista. Kysy lisätietoja apteekistamme.

Annosjakelupalvelu aloitetaan tarkistamalla kokonaislääkityksesi lääkärisi kanssa. Tarkistuksessa poistetaan mahdolliset tarpeettomat lääkkeet ja varmistetaan, että lääkkeesi sopivat käytettäviksi samaan aikaan.

 

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA.